Perkhidmatan Pengeposan Mel & Kurier (Semenanjung Malaysia)

Perkhidmatan Pengeposan Mel & Kurier (Semenanjung Malaysia) adalah perkhidmatan edaran untuk serahan di kawasan Semenanjung Malaysia sahaja termasuk pulau-pulau di pengairan negara. Serahan dilakukan oleh pelbagai syarikat kurier yang berkemahiran serta bersesuaian untuk serahan item anda di semenajung. Perkhidmatan ini terdiri daripada Pengeposan surat atau dokumen, bungkusan kecil atau besar, basikal yang dibungkus dalam kotak atau basikal tanpa pembungkusan serta pengeposan motorsikal dari stesen ke stesen atau pintu ke pintu.

Perkhidmatan Pengeposan Dokumen

(Semenanjung Malaysia)

Perkhidmatan Pengeposan Dokumen (Semenanjung Malaysia) adalah perkhidmatan edaran untuk serahan di kawasan Semenanjung Malaysia sahaja, dimana berat dokumen tidak melebihi 2kg per./item.

Lebih lanjut...

Perkhidmatan Pengeposan Bungkusan

(Semenanjung Malaysia)

Perkhidmatan Pengeposan Mel & Kurier (Semenanjung Malaysia) adalah perkhidmatan edaran untuk serahan di kawasan Semenanjung Malaysia sahaja, dimana berat bungkusan tidak melebihi 30kg per/item.

Lebih lanjut...

Perkhidmatan Pengeposan Kenderaan

(Semenanjung Malaysia)

Perkhidmatan Pengeposan Kenderaan (Semenanjung Malaysia) adalah perkhidmatan edaran untuk serahan di kawasan Semenanjung Malaysia sahaja, dimana kenderaan akan diedarkan melalui ‘Station-to-Station Services’ atau ‘Door-to-Door Services'

Lebih lanjut...